Selecteer een pagina

Vertalen is een vak.

 

Maar wat doe je als je de weg niet weet in de wereld van vertalingen? Hoe vind je dan de juiste vertaler? En hoe weet je zeker dat de aandacht die je hebt besteed aan de Nederlandse tekst ook terug te lezen is in het Engels?

Al meer dan tien jaar help ik Nederlandse ondernemers om hun weg te vinden naar de perfecte Engelse vertaling. Ik zoek de beste vertaler, begeleid de vertaling en zet de puntjes op de i tijdens de laatste controle.

Wil je als particulier de stap naar het buitenland maken? Ook dan kan ik je een zorg uit handen nemen en de (beëdigde) vertalingen voor je in orde maken.

 

Crystal Clear Translations. Meer dan alleen vertalen.

 

Algemene vertalingen

Jouw teksten staan als een huis. En dat wil je dus ook voor je vertalingen. Ik zorg ervoor dat je Engelse teksten will be as sound as a pound.

Juridische vertalingen

Een vertaling die recht doet aan de brontekst – dat is wat belangrijk is bij een juridische vertaling. Ik heb de juiste mensen – met juridische kennis! – in huis.

Beëdigde vertalingen

Het buitenland lonkt! Voor studie, werk of een nieuwe start. Ik neem de vertalingen, en indien nodig de legalisaties, graag voor je uit handen.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.